En

Søk
Close this search box.

Forretningsområder

Innovative løsninger for et marked i endring – til lands og til vanns.

Våre forretningsområder

Redox er totalleverandør av løsninger for regulering av vannkvalitet til fiskeri- og havbruksnæringen. Med solid erfaring som ledende leverandør av teknologi og utstyr innen fiskevelferd og biosikkerhet til brønnbåter har vi de siste årene også satset bevisst på løsninger for landbaserte anlegg og lukkete merder. Løsningene våre sikrer optimale forhold for god vekst og vannkvalitet, i tillegg til økt biosikkerhet.

Les mer

Happy planet, happy people.
Måten vi lever på i dag er utvilsomt belastende for planeten vi bor på. Selv med økt bevissthet om problemet kommer det høye utslipp fra alle deler av samfunnet – både til land, luft og vann.

Les mer

Våre hygieneløsninger kan også brukes innenfor en rekke andre områder, blant annet:
• Reduksjon av miljøskadelige stoffer til luft og vann
• I forbindelse med luktfjerning i industrien
• Avløpsvann
• Prosessvann
• ZIP-vask

Les mer

For fiskefartøy er desinfisering av tanker og rør mellom hver last viktig. Automatiske vaskesystemer i kombinasjon med desinfisering med ozon sikrer at fangsten kan leveres uten uønskede mikroorganismer, f.eks. Listeria. Vi har enkeltkomponenter og totalløsninger både for fiskefartøy.

 

Vi leverer både enkeltkomponenter og totalløsninger tilpasset ditt fartøy:
• Ozonsystem for desinfisering
• Totallogg for overvåking og dokumentasjon av prosesser
• Automatisk vaskesystem

Jordbruksprodukter

Vi har gjort forsøk med bruk av ozon som alternativ til kjemisk behandling på jordbær med gode resultater. Det utføres nå forsøk med å vaske settepotet i ozonert vann for å fjerne sykdommer på potet.

Meieriprodukter

De fleste osteprodusentene i Norge bruker i dag ozon for å rense saltlaken som ostene modnes i. Vårt system er bygget etter Meieriets Standarder, og konstrueres og tilpasses etter behov.

Les mer

Hvordan vi kan
hjelpe deg

Innovative løsninger for et marked i endring
– til lands og til vanns.

Siden starten i 2004 har vi utviklet systemløsninger for et marked i endring. Det er derfor vi stadig introduserer nye og innovative løsninger for våre kunder. Våre røtter er i havbruksnæringen, men vi jobber på tvers av næringer både på land og i sjø. Kombinasjonen av den tverrfaglige organisasjonen gir løsninger for markedet som er unike, stabile og stadig forbedres.

På land har vi store kunder innen næringsmiddelproduksjon. At vi forsker på å ozonere jordbær for å øke «levetiden» på det enkelte bæret uten å bruke sprøytemidler, visste du kanskje ikke. Til osten du spiser brukes ozon for å rense saltlaken som ostene modnes i. At ozonering er en effektiv prosess for desinfisering av avløpsvann, drikkevann, CIP-vask og fjerning av Listeria og E. Coli er eksempler på at det vi leverer er trygt og miljøvennlig. Ikke minst viser rapporter at våre løsninger på ozon (O3) – som er godkjent av Statens Legemiddelverk – setter minimalt miljøavtrykk sammenlignet med alternativene som tilbys i markedet.

I tillegg til ozon har vi lang erfaring med systemløsninger som omfatter oksygen, filtreringsteknologi og UV. Alt sammen koblet sammen med «state of the art» automasjon.