En

Søk
Close this search box.

Industri

Vi tør nesten love at alle typer industri bruker et produkt som Redox kan levere.

Redox leverer et bredt spekter av produkter og løsninger for industrisektoren. Innen gass jobber vi med trykkluft, oksygen, nitrogen og ozon. Utover det har vi lang erfaring av utvikling av automatiske vaskesystemer for drifteffektivisering.

Produkter

Redox og vårt datterselskap Norluft har lang erfaring innen trykkluft. Ta kontakt så hjelper vi deg.

Les mer

Riktig oksygennivå er nødvendig for god fiskevelferd i settefisk-/resirkuleringsanlegg og under oppdrett i sjø. God fiskevelferd gir bedre tilvekst og sunnere, sterkere fisk. I brønnbåter er stabilt og riktig oksygennivå avgjørende for overlevelse og at fisken ankommer produksjonsanlegget upåvirket av stress. Å være selvforsynt med oksygen er effektivt og rimelig – og bedre for miljøet. Redox leverer systemer i alle størrelser, tilpasset dine behov.

Les mer

Redox leverer både stasjonære anlegg og containerløsninger for det du trenger til nitrogenproduksjon. Vi har siden 2003 opparbeidet oss bred erfaring innen salg, prosjektering og levering av nitrogenanlegg.

Les mer

Ozon er tryggere og mer miljøvennlig enn de fleste andre antimikrobielle midler, og er spesielt godt egnet for desinfeksjon innen næringsmiddelindustri og marine næringer.

Les mer

Redox skreddersyr den beste løsningen for akkurat dine behov, uansett hvilke utslipp det handler om.

Les mer

Hva kan vi hjelpe
deg med

Vi hører gjerne fra deg!

Har du spørsmål rundt noen av våre produkter eller tjenester? Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.