Language:  Norsk
Telefon:  +47 71 51 52 76
E-post:  

Møt oss på Aqua Nor 2019

Vi er utstiller på Aqua Nor 2019 og håper vi ser deg i Trondheim 20. – 23. august. Du finner oss på stand [NR].


Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen. I 2017 var det hele 27 000 besøkende på messen.


Under messedagene kan både utstillere og besøkende oppleve seminarer, foredrag, debatter, studentdag, mat, sosiale arrangementer og det siste av teknologi til akvakulturnæringen.


Besøkende kan forhåndsregistrere seg her.


Andre nyttige lenker:


Redox søker flere medarbeidere

På grunn av god ordreinngang trenger vi flere ansatte.

Klikk på linkene under for fullstendige stillingsannonser:

Møt oss på NorFishing 21 - 24/8

Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeri-teknologi.
Vi er på stand D-351.

Redox kan redde norske jordbær!

Dette er faktisk noe vi i Redox kan hjelpe med. Vi må bare forbi litt skepsis til alt som er nytt og finne noen som er villige til å prøve. I USA er "pre-harvest cropspraying" med ozon ikke noe uvanlig. Dette beskytter planter på en miljøvennlig og skånsom måte mot nettopp dette.

Redox har sent mail til Bama, og tilbudt seg å forsøke og hjelpe jordbærbønder. Vi tilbyr oss å teste dette gratis. «No cure, no pay».

Det er dessverre for sent for jordbærene som allerede er rammet av gråskimmelsoppen. Man må begynne med ozonvanningen før bærene utvikler sykdomstegn.

NB! Dersom man dusjer bærene i ozonholdig vann, i stedet for andre sprøytemidler, kan man også kalle bærene organiske.

Presenterer et nytt og revolusjonerende system for vask til transportnæringen

Under transportmessen på Lillestrøm 9-11 juni vil Redox stå på stand sammen med Brøvig AS for å presentere et nytt og revolusjonerende system for vask av lastebil, buss, tog og til og med fly!

Vi er spente på mottakelsen i markedet, og gleder oss stort til å møte nye kunder.

Brøvig AS fra Kristiansand er en av de største på vaskemaskiner for buss og lastebil.

Redox holder foredrag om listeria på Nor-Fishing

Som vanlig deltar Redox på Nor-Fishing messa i Trondheim 16-19 august.
Her lover vi å komme med nyheter som er av interesse for bransjen!

Vi kommer også til å holde et fordrag om bekjempelse av listeria ved hjelp av ozon, noe som har vist seg å være den eneste i praksis fungerende måten å gjøre det på. Vi vil se på fordelene ved å kunne benytte ozon kontinuerlig, også under produksjon. En trygg og fullgod løsning, som også er rimelig!

Smøla Settefisk har investert i mer kapasitet for ozonproduksjon.

De har brukt ozon i sin produksjon i mange år nå og har gode erfaringer. Noen av fordelene de opplever med ozon er:

  • Brukes til å rense råvann for sykdomsfremkallende agens
  • Virker å være et effektivt middel for kontroll på sykdomsfremkallende bakterier (eksempel branchiomonas) i driftsvannet
  • Brukes som del av desinfiseringsrutinene på hele anlegget, mellom innlegg
  • Fjerner humusrelatert misfarging av driftsvannet – gir klart vann!
  • Bidrar til mer effektiv fjerning av nitritt fra driftsvannet
  • Ser ut til å minske begroing i karene

Redox AS har signert avtale med det Koreanske selskapet SunBo Industries Co. Ltd. om salg av BlueZone Ballast water management system.

Systemet er basert på rensing av ballastvann med bare ozon og det er ikke nødvendig med filter eller UV. Teknologien er basert på bruk av deres egenutviklede og patenterte Micro Ozone Bubbles.
Resultatet er små eller tilnærmet ingen ombygging eller tilpasning av eksisterende ballastvannrør og pumper og gir lave installasjonskostnader og kort installasjonstid.
Redox blir ansvarlig for innsalg og ettermarked i Norge med fokus på service og support til kundene. Redox har jobbet med ozone og installasjoner av slike anlegg innenfor de maritime næringer i ca 20 år.

Du kan lese mer her

Ozon inn i landbruksnæringen.

Redox har fått ytterligere en bestilling på ozonrenseanlegg til Tine Meieriers anlegg. Ozon brukes til å rense saltlaken som er en del av osteproduksjonen, og medfører renere lake og bedre miljø. Tilnærmet alle anlegg som produserer ost i Norge benytter nå ozon i sine renseprosesser.

Foto: TINE Mediebank

Godt oppmøte på AquaNor

Vi er selvsagt på AquaNor – du kan møte oss på stand A016.
Allerede ved åpningstid på dag to er det godt oppmøte og stor interesse.

For å se flere bilder fra messestanden vår, er det bare å trykke på bilene på bildet til venstre.

Skal samarbeide tett med koreansk selskap

Redox AS inngår tett samarbeid med det koreanske selskap Sunbo Industries, innenfor vannbehandling og rensing av ballastvann.

Redox bekrefter sin ledende posisjon

Redox har mottatt ordrer for, og skal levere utstyr til ytterligere 5 brønnbåter som er kontrahert i det siste. Det bekrefter Redox sin ledende posisjon som leverandør av teknologi til denne næringen.

Deltar på Nor Shipping for første gang

Redox skal for første gang delta på Nor Shipping som arrangeres 2 – 5 juni 2015. Her skal vi sammen med vår tyske samarbeidspartner Schünemann presentere filter med hovedfokus på ballastvannfilter.

I tillegg vil vi selvsagt også informere om vår utstyrspakke for vannbehandling med fokus på ozon og UV. Vi kan treffes på Stand nr. E01 – 37.

Det mest avanserte utsyret som finnes på markedet

Redox har inngått kontrakt for levering av komplett Redoxzon utstyrspakke bestående av oksygen, ozon, UV , filter og tankvask til nybygget som Brødrene Bakke har bestilt hos Fitjar Mekaniske Verksted AS.
Dette er den største enkeltkontrakt som Redox har inngått, og utstyret er det mest avanserte som finnes i markedet i dag

Har inngått avtale med Aas Mekaniske

Redox AS har inngått avtale med Aas Mekaniske om levering av utstyr til nybygg nr. 195 som bygges for Bømlo Brønnbåtservice AS.